TALLER DE RESIDUS

El passat dimecres dia 7 de febrer van vindre a fer-nos un taller al grup de microbiologia de 4t d’ESO.

Va durar una hora i mitja, vam aprendre coses vàries com que l’alumini es pot reciclar infinites vegades i que el plàstic es pot reciclar aproximadament 3 vegades, però només el reciclen una o dues vegades perquè perd les seves propietats. 

El taller es va dividir en dues parts, primer vam aprendre sobre els residus d’alumini, plàstic, paper,i vidre.

La segona part es pot resumir en què ens van donar diferents materials quotidians que es poden substituir per alternatives més sostenibles i havíem de fer un vídeo promocional de les alternatives sostenibles que són més duradores.

Si voleu veure els vídeos entreu en el següent Qr:

En conclusió, el taller va ser molt interessant i alternatiu vam aprendre coses que podem aplicar a la nostra vida per fer-la més sostenible.