‘Dona-li una altra vida’, un projecte sobre sostenibilitat als carrers de Reus

L’alumnat de l’Institut Baix Camp organitza una venda solidària per col·laborar amb La Marató 2023

El dimarts 21, dimecres 22 i dijous 23 de novembre l’alumnat de l’Institut Baix Camp estarà distribuït en diferents punts del centre de Reus per presentar un projecte realitzat aquest trimestre sobre impacte ambiental i sostenibilitat. Durant aquests dies es podran trobar diversos punts d’informació i parades de venda on es podran adquirir de forma solidària els productes finals del projecte, elaborats per ells mateixos, per col·laborar amb la causa de La Marató 2023: salut sexual i reproductiva.

L’alumnat ha realitzat Boc’n’rolls, tote bags i recipients d’emmagatzematge amb material reciclat. Es tracta d’una pràctica de millora per ser més sostenibles reutilitzant productes d’ús quotidià.

Aquesta activitat forma part del projecte ‘Dona-li una altra vida’ que pretén concienciar a tota la comunitat educativa sobre la importància d’un consum responsable des de tots els àmbits de la vida quotidiana. L’alumnat ha analitzat tot el procés d’elaboració de productes d’ús diari, així com els residus que generen. Per reduir l’impacte ambiental, han buscat com donar-li una segona vida a diversos materials del dia a dia.