Visitem el nou laboratori educatiu de la potabilitzadora d’aigües de Reus

Avui al matí l’alumnat de l’optativa d’Escola Verda ha estrenat el nou laboratori divulgatiu de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable d’Aigües de Reus, que s’ha creat amb l’objectiu de potenciar-hi activitats pedagògiques i de divulgació científica.

Els alumnes, a través d’activitats dinàmiques i participatives, s’han convertit en tècnics de laboratori per analitzar diverses aigües i conèixer els diferents processos de tractament de l’aigua. L’activitat ha coincidit amb la visita institucional de l’alcaldessa, Sandra Guaita, i el regidor responsable d’aigües de Reus, Daniel Rubio.

L’activitat finalitza amb una vistia a les instal·lacions i als dipòsits d’aigua potable de la ciutat. En la planta potabilitzadora es tracta les aigües provienents dels pantans Riudecanyes i Siurana i de les mines i pous propis. Avui la potabilitzadaora treballava a mínims ja que, degut a la sequera, no arriba aigua dels pantans.