Trobada Escoles Verdes de Reus a l’Institut

El dilluns 30 d’octubre ha tingut lloc la primera Comissió de Seguiment del Programa d’Escoles Verdes del curs 2023-24 amb els 20 centres educatius que participem de la ciutat de Reus. Després d’una trobada conjunta entre els centres de primària i secundària, ens hem dividit i els coordinadors d’escola Verda dels diferents institut de Reus han visitat el nostre institut
per tal de conèixer com funcionem com Escola Verda i quines accions duem a terme .

El programa Escoles verdes va sorgir ara fa 25 anys amb el compromís de donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat. L’Institut Baix Camp en forma part des del 2016.

Actualment a Reus més de la meitat de centres educatius de la ciutat son ja Escola verda i ens reunim trimestralment per compartir experiències i detectar necessitats que es miren de cobrir a través de formació i assessorament per part del programa coordinat per l’entitat Cel Rogent.

Aquestes trobades son jornades molt profitoses que ens aporten idees noves i ens engresquen a seguir treballant plegats per introduir la sostenibilitat en els nostres centes i sensibilitzar a la comunitat educativa.