STOP canvi climàtic!

Aquest dimarts, 24 d’octubre, s’ha celebrat el dia internacional contra el canvi climàtic, i per això més de 600 alumnes de 13 centres escola verda de Reus s’han reunit a la plaça del Mercadal per lluitar contra el canvi climàtic

Amb moltes ganes i energia, alumnes de les escoles Isabel Besora, Pare Manyanet, Sant Josep, la Presentació, Misericòrdia, Els Ganxets, Montsant, Maria Cortina, Lycée Français, General Prim i dels Instituts Baix Camp, Roseta Mauri i Gabriel Ferrater ens hem manifestat amb pancartes i cartells amb diferents reivindicacions: Eco, no ego, Avui encara és possible demà ja serà tard, No hi ha planeta B, Petits gestos grans canvis,…

A més, alumnes representants de cada centre hem tingut la oportunitat de llegir manifestos on s’alertava de la urgència d’aquesta problemàtica i s’animava a la ciutadania a fer petits canvis en les nostres accions quotidianes per frenar el canvi climàtic.

Per finalitzar l’acte, el regidor cap de l’àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, Daniel Rubio i la regidora d’Educació, Pilar López, han dirigit unes paraules als alumnes participants, als quals han agraït i felicitat per la seva implicació.

L’activitat impulsada des del Programa d’Educació Ambiental Reus 2030 ha estat un èxit i ha demostrat que amb la força i determinació de tots i totes podrem aturar el canvi climàtic.

Alumnat de 4ESO

Laia, Júlia, Laura i Aina.