Final de curs

Ja estem de nou a final de curs! Aquí teniu un recull de les informacions d’última hora:

TANQUEM L’HORT FINS AL SETEMBRE: Ha esta un curs ple d’activitats, ara ens toca acomiadar-nos fins el curs vinent, per això l’alumnat de 1 ESO que s’encarrega de mantenir i cuidar l’hort, ha anat a fer les últimes tasques de manteniment i a collir tot el què ha crescut!

PREMI AULES NETES 3r TRIMESTRE: També s’ha entregat l’últim premi d’aules netes d’enguany, que s’ha otorgat de nou a 3 ESO D, s’ho han ben guanyat. Valorem moltíssim el seu esforç en mantenir la l’aula neta i endreçada. Han obtingut una puntuació de 10!!! Felicitats! Per celebrar-ho han anat a esmozar i a passar una bona estona plegats al Parc de Sant Jordi.

CONCURS APILO: Aquest mes de juny ens ha arribat, com cada curs, el diploma de l’agència de residus catalana com a agraïment a la participació del Concurs Apilo. Aquest curs hem recollit 15 kg de piles que podran ser reciclades. Gràcies a tots i totes per la participació!