III Mercat d’intercanvi

El dimecres 20 de novembre s’ha celebrat el III Mercat d’intercanvi de l’institut, amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’activitat s’ha organitzat des de l’Escola Verda de l’institut  amb la col·laboració de la família del departament de comercial.

En aquest mercat de segona mà es vol donar una segona vida als objectes que ja no utilitzem i evitar que acabin com un residu a les deixalleries de Reus. Hi ha participat l’alumnat de 2n ESO que han gaudit d’aquesta jornada tot visitant el mercat i adquirint algun objecte que els companys han portat: llibres, jocs de taula, tasses, mocadors de roba, estoigs, …

L’alumnat d’activitats comercials ha elaborat elements decoratius amb materials reutilitzats i ha ajudat en l’organització de l’esdeveniment amb un divertit photocall i el recompte dels intercanvis fets.

L’activitat ha sigut tot un èxit, millorant la participació respecte l’any passat i per tant, el número de residu reduïts. Els alumnes han intercanviat un total de 100 objectes i el pes total dels residus previnguts ha sigut de 41,5 Kg.