I MERCAT D’INTERCANVI DE L’INSTITUT

Aquest dimarts 21 de novembre s’ha celebrat el I Mercat d’intercanvi de l’institut, amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Una de les activitats que s’han organitzat des de l’Escola Verda de l’institut i amb la col·laboració de la família comercial és aquest mercat on els alumnes tenen l’oportunitat d’intercanviar objectes per tal d’allargar la seva vida útil i evitar que acabin com un residu a les deixalleries de Reus. L’acte ha acollit els gairebé 140 alumnes de 2n curs de l’ESO de l’institut.

L’alumnat d’activitats comercials ha elaborat elements decoratius amb materials reutilitzats i ha ajudat en l’organització de l’esdeveniment amb un divertit photocall i el recompte dels intercanvis fets.

L’activitat ha sigut tot un èxit, les xifres parlen per sí soles:

els alumnes han portat un total de 130 objectes, dels quals se n’han intercanviat 103, molts dels quals han quedar immortalitzats al photocall dels Intercanvis. El pes total dels residus previnguts ha sigut de 24, 35 Kg.