Nadal Sostenible

Racó Verd

El Racó Verd i l’aparador del centre donen la benvinguda al Nadal amb una decoració sostenible.

L’alumnat de cicles formatius de la família comercial ha apostat per una elaboració de guarniments nadalencs amb materials reutilitzats i reciclables.

Les festes de Nadal són dates per treballar valors com la solidaritat,  les relacions familiars, entre amics i, sobretot, la cura del medi ambient i el respecte per la natura. Des de l’Escola Sostenible es fomenta un consum responsable,  la reutilització i la reducció de materials per decorar les nostres cases i embolicar regals, la moderació de la il.luminació, la utilització del transport públic per desplaçar-nos i el reciclatge de residus.

Donem les gràcies al professorat i a l’alumnat CFGM Activitats comercials per l’elaboració de l’arbre del racó Verd i al CFGS Gestió de Vendes i Espais comercials per les lletres i la creació i muntatge de l’aparador.

Bones festes a tothom!!!

Decoració del Racó Verd.

img_20161201_124540818Racó Verd

 

Racó VerdRacó Verd

Decoració de l’aparador.

Aparador Aparador

Aparador